SAMEN IN BEWEGING. ONTSPANNEN EN LEUK

SAMEN PLEZIER

TIJDENS EEN ACTIVITEIT

Met een activiteit krijg je verbinding tussen mensen. Ideaal voor vrienden, familie of personeelsuitjes.

fietsen_800_533

Wandelen/Fietsen

Vanaf 1 persoon mogelijk

Ben jij een echte buitenliefhebber? Dan is D'n Hut de ideale bestemming voor jou! Hier vind je een ongerept natuurparadijs van meer dan 1400 hectare dat wacht om door jou ontdekt te worden.

Of je nu op zoek bent naar een handig tussenstation voor je avonturen in de natuur, een perfect vertrekpunt of gewoon een heerlijke plek om je reis af te sluiten, bij D'n Hut ben je aan het juiste adres.

e-shopper600_400

E-chopper

Vanaf 1 persoon mogelijk

Stap op een E-Chopper en begin jouw avontuur direct vanaf onze locatie, rijdend door het betoverende Brabantse landschap. Geniet van de glooiende heidevelden, weelderige bossen en charmante dorpjes.

Laat je onderdompelen in de lokale cultuur, omarm de prachtige natuur om je heen en proef de heerlijke levensstijl van Bourgondisch Brabant. Deze rit is jouw sleutel tot een onvergetelijke ontdekkingsreis!

segway_800_533

Groepsactiviteiten

Vanaf 25 personen (in overleg)

Of je nu kiest voor binnen of buiten, recreatief of competitief, bij D'n Hut vind je een breed scala aan opties om jouw familie- of bedrijfsdag op te fleuren met boeiende activiteiten.

Dankzij onze samenwerking met diverse activiteitenpartners kunnen we je een overvloed aan diverse mogelijkheden aanbieden. Wat je voorkeur ook is, wij hebben de perfecte activiteit om jouw dag onvergetelijk te maken!