Van verjaardag, bedrijfsfeest tot bruiloft

SAMEN GENIETEN

VAN EEN GEWELDIG FEEST

Een happening waar je gasten nog lang over napraten.

Iets te vieren? Wij maken van je feest een beleving!

Samen genieten bij d'n Hut met vrienden, collega’s of familie. Wat je ook te vieren hebt: wij creëren we het feest dat jij voor ogen hebt. Binnen in ons restaurant, in onze potstal, op ons terras of in onze zaal met uitzicht op de vijver. Uiteraard kunnen we u ook adviseren bij de keuze voor een DJ voor de muzikale ondersteuning of wat te denken van een fotograaf of styliste. Samen met jou komen we tot een totale ontzorging zodat je alleen nog maar hoeft te genieten. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij gaan graag met je om de tafel.

bruiloft

Bruiloft

jubileum

Verjaardag

reunie

Jubileum

personeelsfeest 2

Personeelsfeest

reunie 2

Reünie

Iets lekkers te eten & drinken tijdens je feest

Er is van alles mogelijk. Hieronder een paar voorbeelden en neem contact met ons op zodat wij jouw feest tot in de puntjes kunnen regelen.

diner 2

Walking Diner

Geniet gedurende 3 uur van een 7 gangen diner. We serveren de gangen uit in aangepaste porties waarbij iedereen hetzelfde krijgt per gang. Hierdoor is het niet nodig om op 1 vaste plek te blijven zitten, waardoor je op een informele en gezellige manier in contact komt met collega’s, vrienden of familieleden.

buffet 2

Diner buffet

Voor groepen vanaf 25 personen is het een aanrader om te kiezen voor ons diner buffet. Kies zelf de samenstelling van de buffetcomponenten uit zodat er voor ieder wat wils is en men kan pakken wat men wil. De buffetcomponenten zullen worden aangevuld met diverse salades, broodsoorten, boters en friet zodat uiteindelijk iedereen voldaan is.

bbq800_533

BBQ buffet

Voor groepen vanaf 25 personen is het een aanrader om te kiezen voor een van onze BBQ pakketten. Je kunt kiezen uit 3 varianten met vlees en vis zodat men kan pakken wat men wil. Het vlees en of vis zal worden aangevuld met diverse salades, broodsoorten, boters en friet zodat uiteindelijk iedereen voldaan is. De bereiding zal worden verzorgd door een van onze koks en het geheel zal in buffetvorm opgediend worden.

231021.1.webversie 018

Receptiehapjes

Gedurende de middag of avond kunnen wij jouw gezelschap hapjes aanbieden voor bij de borrel. Dat kan variëren van een nootje, een kaasje tot aan een bitterbal. Gewoon om de lekkere trek te stillen.

DHW carpaccio

Luxe hapjes

Uiteraard kun je jouw gasten ook kennis laten maken met onze luxere hapjes tijdens jouw feest. We hebben talloze mogelijkheden die we graag met je doornemen en we staan uiteraard ook open voor jouw suggesties. Onze koks denken graag met je mee.

beer

Dranken

We kunnen de dranken schenken op basis van nacalculatie van de werkelijke afgenomen dranken of op basis van drankafkoop per uur. We maken bij het laatste dan onderscheid in de standaard receptiedranken en eventueel een aanvulling met speciaal bieren en mixdranken. We adviseren graag wat het beste past bij het gezelschap.