High Tea                                          ? 20,50

Een 2,5 uur durende compleet verzorgde verwenmiddag. U geniet uitgebreid onbeperkt van diverse luxe theesoorten en er zal een uitgebreid scala aan zoet en hartig geserveerd worden. We beginnen met een soepje vooraf, waarna een uitgebreid aanbod volgt van o.a. Hartig belegde sandwiches, huisgemaakte quiche, scones met clotted cream, brownies, muffin, diverse kleine snoeperijen. Onbeperkt keuze uit verschillende soorten thee of koffie.

High Tea De Luxe                              ? 28,50

Om uw verwenmiddag nog completer te maken kunt u ook kiezen voor een high tea ?de luxe?.  Hierbij zult u net zoals bij de normale high tea gebruik maken van diverse theesoorten en een scala aan zoet en hartig. Echter bij de High Tea ?de luxe? ontvangen we u met een heerlijk glaasje prosecco en na de soep beginnen we met een rijkelijk gevulde salade. Deze aanvulling maakt van uw middag een nog feestelijker geheel.

Kinder High Tea                                       ? 12,95

Ook voor de kinderen hebben we een aangepast arrangement met om te beginnen een kindersoepje, gevolgd door een kipsandwich, 2 minisnacks en een mini worsten en saucijzenbroodje om af te   sluiten met diverse snoeperijtjes zoals een muffin, soesje en eclair. Uiteraard zit hierbij ook onbeperkt thee en ranja inbegrepen.

Bekijk hier onze kaart in .pdf

Appelkruimelgebak met slagroom en vanillesaus ? 4,50

Nougatine ijstaart met karamelsaus, een likeurtje en slagroom ? 5,95

Luikse?wafel met verse aardbeien en slagroom ? 6,50

Harde wener citroen-appel kwark met sinaasappel coulis en slagroom ? 5,95

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?